Werkwijze

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! En als je op zoek bent naar een persoonlijke en ontspannen huwelijksceremonie ben je op de juiste site aangekomen. Met hart en ziel wil ik jullie huwelijk voltrekken.

Getrouwd worden door mij via Deel Je Leven? Hoe werkt het en wat zijn de kosten?
Wanneer ik jullie huwelijk mag voltrekken dan kan ik het volgende voor jullie betekenen:

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Dit is vrijblijvend en kan bij mij thuis of op een door jullie gekozen locatie. Skype, Facetime of telefonisch kennismaken is ook prima!
♡  Uitgebreid gesprek bij jullie thuis of op de trouwlocatie.
♡  Contact met de mensen die jullie als getuigen hebben uitgekozen
♡  Eventueel een tweede gesprek
♡  Een uniek geschreven speech waarin jullie jezelf (en uitsluitend jezelf!) herkennen
♡  Een persoonlijke huwelijksceremonie die ongeveer 45 minuten duurt
♡  Alles rondom de benodigde huwelijksakte en overige documenten wordt geregeld
♡  Wanneer kinderen ringendragers mogen zijn besteed ik daar speciale aandacht aan
Deel Je Leven verzorgt dit alles voor een vast bedrag van €600,00 exclusief reiskosten a €0,50 p/km. In het geval dat ik officieel het huwelijk voltrek kunnen daar voor jullie nog benoemingsleges van de gemeente bijkomen. Dit is afhankelijk van waar jullie trouwen, iedere gemeente mag hiervoor haar eigen kosten bepalen.

Getrouwd worden door mij via Deel Je Leven in het buitenland?
Wanneer een huwelijk in het buitenland is gesloten, kost het soms veel ‘rompslomp’ om het daarna om te zetten naar de Nederlandse wetgeving. Het is dan eenvoudiger om de formele huwelijksvoltrekking (gratis) te laten plaatsvinden binnen een Nederlandse gemeente. De feestelijke ceremonie in het buitenland verzorg ik dan graag op een door jullie zelf gekozen bestemming. Hiervoor gelden aangepaste tarieven.

Getrouwd worden door mij in de gemeente Oldebroek?
Als trouwambtenaar heb ik een benoeming bij de gemeente Oldebroek. Een plaats met hele mooie trouwlocaties aangewezen door de gemeente. Wanneer jullie trouwen binnen deze gemeente kunnen jullie mij als voorkeur opgeven als trouwambtenaar. Dit doe je bij de “melding van voorgenomen huwelijk”. Via de gemeente komt jullie verzoek bij mij terecht.

Hebben jullie er net zoveel zin is als ik? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

En vergeet niet: Er gaat nooit iets mis op je trouwdag, het gaat hooguit anders dan je had verwacht!