Recensies


“Anneke Bouma-Scheer geweldige Ambtenaar alles goed geregeld en alle tijd voor je! Echt een aanrader!”

Henriette en Martin
13-09-18

 

“Een super mooie dag met mooi weer en een leuke ceremonie maakte onze dag helemaal compleet! Bedankt Anneke!”

Gerlinda en Paul
20-07-18

 

“Anneke was onze trouwambtenaar en voorafgaand nam ze de tijd om ons te leren kennen, dit was geen oppervlakkig gesprek maar juist heel persoonlijk. Wij hadden een buitenceremonie en ook wilde ze deze locatie van te voren bewonderen. Anneke heeft tijdens de ceremonie deze verhalen heel mooi gebruikt, wat hebben we ook gelachen. Wij zijn blij dat jij onze trouwambtenaar was, Anneke heel erg bedankt!”

Gerjanne en Jorian
01-06-18

 

“Anneke was de perfecte persoon om onze ceremonie te verzorgen. Ze had een heel liefdevol, maar ook een stukje humor in het verhaal zitten, wat het onvergetelijk maakte. Ook mocht mijn kleine nichtje een ‘handtekening’ zetten omdat ze de ringen had aangedragen. Zo’n leuke en spontane actie ook! Heel goed gedaan Anneke, en hartstikke bedankt!”

Gertrude en Watze
15-09-17

 

“Mede dankzij Anneke een super mooie dag gehad. Een persoonlijke en mooie ceremonie! Ook erg leuk dat ze in ons nieuwe huis kwam voor het kennismakingsgesprek.”

Alinda en Jan Willem
18-08-17

 

“Anneke heeft voor ons een mooie en persoonlijke ceremonie verzorgd. Ook voor het gesprek voorafgaand aan de grote dag nam ze alle tijd.”

Stefanie en Lambert
14-07-17

 

“Echt een aanrader als je een mooie, persoonlijke ceremonie wil. Wij hebben er van genoten!”

Jessica en Jan Martien
06-07-17

 

“Anneke was onze trouwambtenaar voor onze ceremonie bij Coelenhage Wezep. En het was in 1 woord “geweldig”. Ze nam rustig de tijd bij ons thuis om de ceremonie door te nemen en alles te noteren. Tijdens de ceremonie heeft ze onze ontmoeting en liefdes verhaal geweldig vertaald. We hebben gelachen en genoten. Alles ging vlekkeloos. Wij waren blij dat we voor Anneke hadden gekozen, en de klik was er meteen. Nogmaals bedankt voor de geweldige ceremonie op onze trouwdag 8-7-2017. Hele dikke knuffel!”

Kim en Savanah
08-07-17